Mijn favoriete nummers: Laden..

Nieuws

Lustrum voor Afrojack en David Guetta in Mega Top 50

Voor de tweede keer slaan de Franse topproducer David Guetta en onze eigen Afrojack hun handen ineen om een hit te scoren.

Met 'Hey Mama' bleven ze twee jaar terug steken op een bescheiden negentiende plaats. De Amerikaanse zangeres Ester Dean moet er voor gaan zorgen dat hun nieuwe hit in de hogere regionen terechtkomt. De twee producers vieren allebei een lustrum: Afrojack begint aan zijn vijftiende hit en Guetta komt met 'Another Life' zelfs al aan het dubbele daarvan. De track komt binnen op 46.
 

Componiste

De 35-jarige Ester heet eigenlijk Esther, maar is om onverklaarbare redenen ergens een letter kwijtgeraakt. Ze stond één keer eerder in de Mega Top 50. Dat was, eind 2011, samen met Tinie Tempah met 'Love Suicide', wat destijds tot plek 16 reikte. Ester is echter vooral succesvol als componiste; zo schreef ze al nummers voor Rihanna, Katy Perry, Kelly Clarkson, Beyoncé, Nicki Minaj, Britney Spears, Robin Thicke, Mary J. Blige, Flo Rida, Usher… de lijst lijkt wel oneindig. 'Firework' van Katy en 'S&M' van Rihanna bereikten daarvan bijvoorbeeld al de top 10, maar haar grootste Mega Top 50-hit als songschrijfster was 'Outta Here' voor Esmée Denters, waarmee Ester in 2009 een derde plaats bereikte.
 
Laat een reactie achter
 
 
 
 
 
 
Reageer via Facebook
Facebook reacties worden niet getoond, omdat er geen toestemming is voor social media cookies.