Mijn favoriete nummers: Laden..

Nieuws

Uniek record 'Shape Of You' in Mega Top 50

Ed is niet weg te slaan van die eerste plek!

Een bijzondere prestatie voor 'Shape Of You' van Ed Sheeran deze week. De track kwam in januari op 1 binnen. Dat was bijzonder, maar niet bepaald uniek, want het was al de 61e single die op 1 binnenkwam. 'Shape Of You' staat deze week voor de tiende week op 1 genoteerd. Ook dat is bijzonder, maar niet uniek, want er zijn in de Mega-geschiedenis nog zestien platen te vinden die minstens tien weken op 1 hebben gestaan. 
 
Wat wel uniek is, is dat 'Shape Of You' de eerste binnenkomer op 1 is die het minstens tien weken lang achter elkaar volhoudt op die plek. Binnenkomers op 1 zijn meestal maar heel even heel populair en zakken daarna al snel weer weg. Ed Sheeran komt echter niet alleen heel snel opzetten, maar houdt z’n populariteit ook nog eens heel lang vast. Dat belooft nog wat! Gaat het record van Jody Bernal uit 2000 (vijftien weken op 1 met 'Que Si Que No') er eindelijk aan?...
 
Reacties (2)
18 mrt 2017 23:32 Jack
Hopelijk gaat dat record van Jodie Bernal er eindelijk aan, neemt niet weg dat ik Ed Sheeran waardeloos vind!
18 mrt 2017 23:31 Jack
hopelijk gaat dat record van Jodie Bernal er eindelijk aan, neemt niet weg dat ik dit van Ed Sheeran ook waardeloos vind!
Laat een reactie achter
 
 
 
 
 
 
Reageer via Facebook
Facebook reacties worden niet getoond, omdat er geen toestemming is voor social media cookies.