Mijn favoriete nummers: Laden..

Nieuws

Adele voor 30 miljoen naar Las Vegas?

Adele heeft het aanbod gekregen om voor 30 miljoen euro huisartiest te worden in Las Vegas. Haar goede vriend Elton John raadt aan om de deal te accepteren.

Elvis Presley, Rod Stewart, Tom Jones, Celine Dion en Britney Spears hebben iets met elkaar gemeen, want allen waren ooit huisartiest in Las Vegas. Avond aan avond traden ze exclusief op in een hotel/casino voor een hoge vergoeding. Zo ontving Britney Spears onlangs 310.000 dollar per show, zo'n 230.000 euro. Helaas voor organisator Planet Hollywood viel de kaartverkoop tegen en waren er van de eerste zestien shows slechts drie uitverkocht.

Las Vegas is daarom op zoek naar een nieuw paradepaardje en dat moet Adele worden. Volgens The Sun on Sunday heeft de zangeres het aanbod gekregen om voor 40 miljoen dollar, ongeveer 30 miljoen euro, exclusieve optredens te geven in de stad. Een bron vertelt aan de krant dat Adele advies heeft gevraagd aan Elton John, haar goede vriend die peetoom is van haar zoontje en met wie ze regelmatig skypet. "De hoogste aanbieding is 40 miljoen dollar, maar het zou nog meer kunnen worden. Elton is een zakenman en vertelde Adele dat huisartiest worden goed is om een goede toekomst voor haar familie veilig te stellen."

Dusty Springfield

Ondertussen wordt Adele voor meer dingen gevraagd. Zo zou ze volgens The Daily Star in een film over Dusty Springfield gaan spelen. De film wordt op dit moment voorbereid en zou volgend jaar opgenomen worden. Het script wordt geschreven door David Stenn, die de series Boardwalk Empire en The L Word schreef.

Reacties (1)
15 okt 2013 13:23 erwint
Ik hoop dat ze het niet doet, kun je concerten in europa wel vergeten.
Kijk naar Celine Dion die krijg je ook nooit meer te zien.
Laat een reactie achter
 
 
 
 
 
 
Reageer via Facebook
Facebook reacties worden niet getoond, omdat er geen toestemming is voor social media cookies.