Mijn favoriete nummers: Laden..

Nieuws

Carly Rae Jepsen hoogste nieuwe op #16

Nickelback, Avril Lavigne, Nelly Furtado en Bryan Adams zijn zomaar wat succesvolle artiesten uit Canada. Carly Rae Jepsen is een nieuw groot talent uit dat land en zij hoopt net zo groot te worden als deze vier. Haar single "Call Me Maybe" is in ieder geval deze week de hoogste nieuwe op #16!

Ze deed trouwens in 2007 mee aan Canadian Idol. Ze werd daar slechts derde, maar al eerder zagen we dat dat niet altijd wat hoeft te zeggen. Zo eindigde Adam Lambert ook tweede bij American Idol maar bleek hij een veel grotere ster dan degene die boven hem eindigde. Ook in Nederland is hetzelfde aan de hand als je kijkt naar het succes van kandidaten van The Voice Of Holland en The Voice Kids.

Bijna alle nieuwe tracks in de lijst van vandaag zijn afkomstig van deelnemers van talentenjachten. Naast Carly Rae Jepsen kwam ook Chris Hordijk binnen met zijn "Won't You Stay" op #24, hij verloor twee maanden terug nog in de finale van The Voice Of Holland. Op #34 vinden we een kandidate van The Voice Kids, Vajèn van den Bosch, die grote indruk maakte met haar versie van Miley Cyrus' "The Climb". Een plek hoger, op #33, staat de Nederlandse band Rigby. Frontman Christon Kloosterboer deed ooit mee aan Idols.

Alle nieuwe tracks op een rij:
16. Carly Rae Jepsen "Call Me Maybe"
20. Keane "Silenced By The Night"
24. Chris Hordijk "Won't You Stay"
33. Rigby "One Life To The Next"
34. Vajèn van den Bosch "The Climb"
42. Lil Wayne & Bruno Mars "Mirror"

Laat een reactie achter
 
 
 
 
 
 
Reageer via Facebook
Facebook reacties worden niet getoond, omdat er geen toestemming is voor social media cookies.